Erwin Beckers

Erwin Beckers calls home to Netherlands and Zuid Holland for his wedding pictures
Erwin Beckers
1495+ (EUR)

Ik fotografeer al zo lang ik me kan herinneren. Tien jaar geleden zette ik met behulp van een bevriende fotograaf de eerste stap richting een professionele carrière: hij vroeg me om hem op een bruiloft te assisteren. Ik was er direct aan verknocht en ging steeds vaker mee. Zo rolde ik via mond-tot-mondreclame het vak in. En sindsdien kan ik niet meer zonder. Vooral het fotograferen van de mensen en emoties die komen kijken bij zo’n bijzondere dag als je huwelijk, is voor mij een prachtige uitdaging.

Passie voor bruidsfotografie

Ik geniet ervan om juist die momentjes vast te leggen die soms maar 1-2 seconden duren. Net dat traantje van je moeder, die uitbundige lach van je vrienden, of die innige knuffel met oma. Op een bruiloft gebeurt zoveel dat jullie zelf vele van dit soort momenten misschien niet eens (bewust) meemaken. Om dan deze later terug te kunnen zien op de foto's en een blijvende herinnering worden van jullie dag, dat is waarvoor ik het doe!

Typisch Erwin:

Naast bruidsfotograaf ben ik ook een fervent sportduiker / duik instructeur en samen met Wendy zijn we dan ook regelmatig in Zeeland onderwater te vinden.

Ik hou van:

Wendy, onze honden Rover & Nacho, fotograferen, wandelen in het bos, avonturen films, de regen welke tegen het dakraam tikt, kolonisten, top gear, expeditie robinson, koffie (zwart), snoepen, reizen naar verre landen, radio 538, de zomer, de lampjes in de kerstboom, vroeg opstaan maar ook uitslapen, jochem meijer, appeltaart, zonsopgang,wie is de mol en zoute drop

Ik heb een hekel aan:

zuurkool, klussen, de herfst, maandagen, als rover weer eens weg rent, strijken, voetbal, autoruit krabben

1 Award Winning Photos

The Wedding Photojournalist Association proudly recognizes the accomplishments and creative excellence of Erwin Beckers. The following awards have been earned by Erwin Beckers from the WPJA. These achievements come with great merit considering the high level of competition that a member faces in the contests.